anna_crott_top

Coaching

 
Antoine de Saint-Exupéry
“Alleen met het hart kan men goed zien, wat wezenlijk is, is onzichtbaar voor het oog”

 

In januari 2021 ben ik met Een op Een Systemisch Online sessies  begonnen. Door de lockdown kon Live niet meer en vanuit deze noodzaak is eigenlijk Een op Een  Systemisch Online met je vraag geboren. Wat eerst een noodzaak was, ‘’online werken‘’, blijkt nu een heel veilige, plezierige, heldere en effectieve manier te zijn om te werken met de vragen en antwoorden.
Wat doe ik precies?
Heb je een vraag over je loopbaan, samenwerking met een collega? Een vraag over je team, je organisatie? Kom je steeds in dezelfde valkuil terecht ? Wil je meer weten over je gevoel of in contact komen ermee? Wil je meer weten over je relatie? Heb je vragen over lichamelijk klachten? Dan gaan we samen online in gesprek. Ik geef online systemische spiegelsessies. Met mijn jarenlange ervaring en opleiding  als systemisch opsteller en trainingsactrice, heb ik veel kennis opgedaan van mensen en hun systemen. Die kennis zet ik nu in bij mijn online systemische spiegelsessies met je vraag. Ik help mensen graag om meer inzicht in zichzelf te krijgen.
Hoe?
Ik kan helder invoelen, goed luisteren, goed vertalen en een goede spiegel zijn voor dat wat je echt wilt weten en zien. Tijdens een online gesprek gaan we samen op zoek naar de antwoorden. Ik vraag aan jou wat jouw vraag is en ga daarna intunen op jouw vraag. Dan kun jij met mij en jouw vraag in gesprek en komen de antwoorden vanzelf. We maken allemaal onderdeel uit van een systeem en dat systeem bevat informatie. Soms zit er in een systeem energie vast waardoor je fysiek of mentaal vastloopt. Door dit in kaart te brengen krijg je antwoorden en gaat het weer stromen.
Ben je coach en wil je met een cliënt samen naar een specifieke vraag kijken, als onderdeel van jou coaching traject, dan gaan we met z’n drieën online en kijk je als coach mee met de sessie.
Nieuwsgierig?
Boek dan een Online sessie Systemisch Spiegelen met je vraag met mij. De sessie vindt plaats via Zoom.
Wil je verder en dieper kijken naar de vraag/vragen, dan  spreken we een traject en tijdsduur af.
 

Reacties van klanten na een sessie:

 
Via Facebook kwam ik bij Anna terecht. En mijn aandacht werd getrokken omdat ik graag antwoord wilde hebben op een aantal levensvragen. Ik wilde meer weten over of mijn gevoel klopt met betrekking tot mijn lichaam en mijn plannen voor dit jaar.
Intiem en verhelderend. Alle ruimte voor mijn vragen en heel helder gerepresenteerd. Ik kreeg een duidelijk beeld en antwoord op mijn vraag, gaf inzicht.
Ik heb contact met Anna opgenomen omdat ik op een kruispunt sta in mijn werk. Welke richting ga ik op. Hele heldere en praktische antwoorden gekregen, waar ik mee verder kan. Heel waardevol.
Wow, Nou ik heb heerlijk geslapen, 3x een voltreffer gisteren. Heel heel heel veel dank. Wat een prachtig en krachtig middel. Dit kan dus echt ook online. Ongelooflijk.
Heel bijzondere sessie, nieuwe inzichten gekregen en oude inzichten bevestigd.

Ik vond het als onderdeel van mijn coaching traject met een cliënt een zeer effectieve toevoeging die zowel mij als mijn cliënt goed is bevallen. Mijn cliënt ondervond veel stress en werkdruk en ze twijfelde of ze wel de functie en baan nog moest aanhouden.

 

Anna-Pers