anna_crott_top

Actrice

 

“All the world’s a stage; and all men and women merely players”
As you like it, 1599, William Shakespeare
Shows en workshops
Samen met Inspiration Company spelen we shows met workshops voor evenementen en bedrijven.
“ De nu even niet show “
Een korte ludiek manier rond het thema “nu even niet”, een show over willen, kunnen, moeten, mogen, uit-en afstellen, transparantie en eerlijkheid. In de aansluitende workshops gaan we onderzoeken op welke momenten we opgeven of afhaken, en wij “nu even niet” moeten leren zeggen.
“ Mijn verantwoording jouw schuld show “
In deze interactieve, humoristische show, gaat het over verantwoording en schuld en je ontdekt dat we allemaal vanuit een ander deel van de hersenen communiceren, dat we allemaal uniek zijn maar dat het een enorme klus is om goed met elkaar te om te gaan. Na afloop van de shows gaan we door met interactieve workshops over deze thema’s.
Acts
Al jaren wordt er veel gebruik gemaakt van acteurs bij evenementen, bedrijfsfeesten, openingen van scholen en bedrijven, privé feesten.

Als acteurs bedenken, creëren en improviseren wij allerlei acts, wij spelen op locatie voor scholen en bedrijven. We werken vanuit thema’s die de opdrachtgever van te voren aangeeft en vanuit vaste concepten zoals de butlers, de diva’s en verborgen theater.

Onze acts zijn allemaal interactief, humoristisch, serieus en verbindend.

https://fb.watch/aPuxA0nVBF/

 

“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal”
 Albert Einstein