anna_crott_top

Actrice

 

“All the world’s a stage; and all men and women merely players”
As you like it, 1599, William Shakespeare
Shows en workshops
Samen met Inspiration Company spelen we shows met workshops voor evenementen en bedrijven.
“ De nu even niet show “
Een korte ludiek manier rond het thema “nu even niet”, een show over willen, kunnen, moeten, mogen, uit-en afstellen, transparantie en eerlijkheid. In de aansluitende workshops gaan we onderzoeken op welke momenten we opgeven of afhaken, en wij “nu even niet” moeten leren zeggen.
“ Mijn verantwoording jouw schuld show “
In deze interactieve, humoristische show, gaat het over verantwoording en schuld en je ontdekt dat we allemaal vanuit een ander deel van de hersenen communiceren, dat we allemaal uniek zijn maar dat het een enorme klus is om goed met elkaar te om te gaan. Na afloop van de shows gaan we door met interactieve workshops over deze thema’s.
 
Trainingsactrice
Al 18 jaar werkt Anna als trainingsactrice, het is een vak apart, als trainingsactrice staat zij in dienst van de cursisten en de trainer en is haar gedrag beïnvloedbaar tijdens het spel en kan zij na afloop van de simulatie feed-back geven, in en uit de rol.
Ook is zij, als actrice, het instrument voor de cursisten en de trainer en deze kunnen haar als zodanig inzetten.
Trainingsacteren is een hele heldere directe manier om situaties, gedrag en emoties zowel verbaal als non- verbaal inzichtelijk te maken en is mede door de feedback die gegeven wordt en de mogelijkheid om het gewenste, nieuwe gedrag ook te oefenen een zeer effectieve trainingsvorm geworden. Voor Anna is het, na al die jaren, nog steeds elke keer weer een bijzondere ervaring om in een rol te kruipen, feedback te geven en op deze manier met de cursisten en de trainer samen te werken.
“Acting is the most immediate art of all “
Jonathan M. Redgrave
Acts
Al jaren wordt er veel gebruik gemaakt van acteurs bij evenementen, bedrijfsfeesten, openingen van scholen en bedrijven, privé feesten.

Als acteurs bedenken, creëren en improviseren wij allerlei acts, wij spelen op locatie voor scholen en bedrijven. We werken vanuit thema’s die de opdrachtgever van te voren aangeeft en vanuit vaste concepten zoals de butlers, de diva’s en verborgen theater.

Onze acts zijn allemaal interactief, humoristisch, serieus en verbindend.
“Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal”
 Albert Einstein